Hallo gelukkig honden baasje! Mijn naam is Taya van Nes en ik ben Verwendogs gestart vanuit mijn werk als paraveterinair (rechterhand van de dierenarts) en manager van een dierenartspraktijk.  

Tijdens mijn werk merkte ik dat (gelukkig!) steeds meer en meer mensen de juiste aandacht schenken aan de voeding voor de hond. Daarnaast is er een sterk stijgend percentage honden dat last heeft van een eiwit allergie of intolerantie. Juist voor deze honden is het vinden van een goede voeding vaak lastig. Als dan eenmaal de juiste voeding is gevonden volgt de vraag of de hond er nog wel iets lekkers bij mag krijgen.

Vanuit deze gedachten ben ik begonnen met het uitwerken van het idee voor verwenboxen met een enkel eiwit. Zo wordt het voor alle honden mogelijk een heerlijke Verwenbox, vol kauwbotten, snacks en een verrassing te krijgen. Eentje speciaal afgestemd op de behoefte van de hond, maar die rekening houdt met alle speciale wensen die het lichaam van de hond heeft. 100% natuurlijk, met de beste eiwitselectie en 100% garantie op een kwispelend staartje!