De verwenbox - Hypoallergeen werkt uitsluitend met 1 dierlijk eiwit per box en is daarmee uitermate geschikt voor de hond in eliminatie dieet of voor de allergische honden. Kies het eiwit waarvan is getest dat jouw hond er goed op reageert of kies voor een eiwit die jouw hond nog nooit eerder heeft gehad. Je kan kiezen uit de eiwitten lam, vis, geit, paard, hert, konijn, eend of kameel. De Verwenbox - Hypoallergeen laat ook jouw allergische viervoeter genieten van het lekkers in het leven. 

 

Mocht je graag hulp willen of vragen hebben, neem dan contact met mij op. Ik help je graag de box te kiezen die geschikt is voor jouw hond. 

De wetenschap achter de Verwenbox - Hypoallergeen

  • enkel dierlijk eiwit per box. 100% natuurlijk
  • Hoogwaardige eiwitten zorgen voor een goede vertering, wat de darmen gezond houdt. 
  • Goede kauwbotten die zorgen voor een gezond gebit en een hond zonder stress. Een goede kauwbeweging zorgt voor een poetsend effect. Zo wordt tandplak verwijderd en worden tandsteen en verdere gebitsproblemen voorkomen. Daarnaast maakt de hond serotonine/endorfine aan tijdens het kauwen. Dit wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. De hond goed laten kauwen zorgt daardoor voor een hond met minder stress. 

Laat jouw hond nooit zonder toezicht op de botten en/of snacks kauwen. Zorg voor voldoende vers drinkwater. 
De afbeeldingen geven enkel een voorbeeld weer. De inhoud van de box kan hiervan afwijken. 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.