Verwenbox - Sport

€ 29,95

Verwenbox - Sport

€ 29,95

De Verwenbox - Sport is speciaal ontwikkeld voor jouw actieve atleet. De box biedt 100% natuurlijk snacks en kauwbotten met verhoogde eiwitten voor extra energie en ondersteuning en herstel van de spieren. De Verwenbox - Sport zorgt met de hoogwaardige snacks voor een extra positieve motivatie in het spel en krijgt ook de echte sporters rustig met de heerlijke kauwbotten. 

 

De wetenschap achter de Verwenbox - Sport 

  • Met sporthond wordt een hond bedoeld die minimaal 2x per week een lange intensieve beweging uitvoert of een hond die daadwerkelijk een sport beoefent. 
  • Verhoogde dierlijke eiwitten. Deze leveren de energie die nodig is voor de actieve hond en zorgen voor het herstel van het lichaam na inspanning. 
  • Goed verteerbare eiwitten. De eiwitten zijn goed te verteren, waardoor de actieve hond geen extra energie verliest tijdens de vertering van de snacks en botten. 
  • Graan en glutenvrij. Granen zijn moeilijker te verteren door het verteringsstelsel. 
  • Omega 3 en 6 door verhoogd vetpercentage. Deze dragen bij aan de gezonde gewrichten door de ontstekingsremmende functie. Daarnaast zorgen ze voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
  • Vitamines door verhoogd vetpercentage. Vetten leveren de vitamine A, D, E en K. Vitamine A helpt bij het herstel en groei van cellen en gaat cel veroudering tegen. Vitamine D bevordert de opname van calcium en fosfor. Deze zorgen voor sterke botten en tanden. Vitamine E (antioxidant) zorgt in combinatie met selenium voor de opbouw en instandhouding van spiervolume en zorgt voor de afvoer van verbrandingsstoffen in de spieren. Vitamine K zorgt voor het goed functioneren van de enzymen en is een belangrijk onderdeel bij het bloedstollingsproces. 

Laat jouw hond nooit zonder toezicht op de botten en/of snacks kauwen. Zorg voor voldoende vers drinkwater. 
De afbeeldingen geven enkel een voorbeeld weer. De inhoud van de box kan hiervan afwijken. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.