Algemene Voorwaarden Verwendogs

 

Inhoudsopgave

Artikel 1  - Identiteit van het bedrijf

Artikel 2  - Toepasselijkheid

Artikel 3  - Het aanbod

Artikel 4  - De overeenkomst

Artikel 5  - Herroepingsrecht

Artikel 6  - Kosten in geval van herroeping

Artikel 7  - Uitsluiting herroepingsrecht

Artikel 8  - De prijs

Artikel 9  - Conformiteit en garantie

Artikel 10 - Levering en uitvoering

Artikel 11 - Klachtenregeling

Artikel 12 - Geschillen

Artikel 13 - Privacy policy

 

Artikel 1 - Identiteit van het bedrijf

Mijn naam is Taya van Nes en ik ben eigenaar en oprichter van Verwendogs. Vanaf de Weststraat 15, 2584 RJ te ’s-Gravenhage pak ik alle verwenboxen voor jouw hond in. Ik ben te bereiken via telefoonnummer +31651579861 of via het mailadres info@verwendogs.nl. Ook kan je mij vinden via instagram.com/verwendogs. Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82846685 en met BTW-identificatienummer NL003739555B71.

Artikel 2 - Toepasselijkheid

 • Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verwenboxen die ik aanbiedt en op alle overeenkomsten tussen mij als Verwendogs en jou als consument.
 • Voordat je definitief jouw hond heel erg blij gaat maken met de verwenbox, vraag ik je deze algemene voorwaarden door te lezen.

Artikel 3 - Het aanbod

 1. De verwenboxen worden zo goed en duidelijk mogelijk beschreven. Ook worden er foto’s ter illustratie getoond. Dit zijn echter voorbeelden. De inhoud van de boxen verschillen door verschillende grootte van de hond en door beschikbaarheid van de producten. Dit maak dat iedere box specifiek is afgestemd op jouw hond en dat het een leuke verrassing blijft voor baasje en hond.
 2. Alle informatie is meermaals nagelezen en nagekeken. Helaas kan het zijn dat ik toch ergens een foutje heb gemaakt. Kennelijke fouten of vergissingen binden Verwendogs niet.
 3. Bij alle verwenboxen staan de prijzen duidelijk vermeld. Ook zijn de verzendkosten inzichtelijk gemaakt. Het is zo voor jou als consument duidelijk wat de uiteindelijke kosten zijn om jouw hond heerlijk te verwennen.
 4. Via de bestelpagina kan je zelf kiezen of je via Ideal of via vooraf overmaken wilt betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 5. De website vermeld alle manieren en regels omtrent verzending en retour. 

Artikel 4 - De overeenkomst

 • Zodra jij de verwenbox hebt besteld, ontvang je hier een bevestiging van. Na ontvangst van betaling, zorg ik voor een heerlijke verwenbox, speciaal afgestemd op jouw hond. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor het kiezen van het juiste formaat snacks en botten.
 • Verwendogs doet er alles aan om een veilige webomgeving te creëren.  
 • Alle snacks en botten die gebruikt worden in de boxen, zijn terug te vinden op de website op de pagina “ingrediëntenlijst’. Hier kan je de samenstelling en nutritionele analyse inzien.
 • Verwendogs zorgt voor passende snacks en botten, afgestemd op jouw hond. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor het verschaffen van de snacks. De producten dienen droog en gekoeld bewaard te blijven en hebben een bepaalde houdbaarheid. Verwenodgs is niet verantwoordelijk voor eventuele verstikkingen of andere complicaties. Laat je hond nooit zonder toezicht op de snacks of botten kauwen.

Artikel 5 - Herroepingsrecht

 • Na ontvangst van de box mag je ervoor kiezen deze binnen 14 dagen terug te sturen. Het retouradres en de regels van retour zijn terug te vinden op de website via de pagina ‘verzenden & retour’. Je hoeft geen reden op te geven om de box terug te sturen. Je hond zal echter graag een geldige reden willen weten
 • Gedurende de bedenktijd, vraag ik je graag de verwenbox netjes te houden en de botten en snacks in de verpakking te laten zoals ze geleverd zijn. Producten die door de hond in de bek genomen zijn, kunnen niet retour gezonden worden. Dit geldt hetzelfde voor geopende verpakkingen. Onder ‘verzenden & retour’ vind je alle informatie omtrent het retourneren van de verwenbox.
 • Het fysiek retourneren van uw pakket is helaas niet mogelijk. Het fysiek afhalen is enkel mogelijk op afspraak. 

Artikel 6 - Kosten in geval van herroeping

 1. Weet je zeker dat je de verwenbox van jouw hond terug wilt sturen, houdt er dan rekening mee dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn,
 2. Nadat ik het pakket retour heb ontvangen of kennis heb genomen van jouw retourzending, zal ik het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk terugboeken, maar uiterlijk binnen 14 dagen. Ook kan je ervoor kiezen het product te ruilen. In dat geval zal ik zo spoedig mogelijk, maar binnen de verzendtijd van 2-5 werkdagen, de nieuwe verwenbox versturen.

Artikel 7 - Uitsluiting herroepingsrecht

Helaas kunnen niet alle producten retour worden genomen. Het gaat hierbij om:

 • Producten waarvan de verpakking is geopend
 • Producten die door de hond ‘geproefd’ zijn
 • Producten waarmee de hond heeft gespeeld
 • Producten die snel kunnen bederven of kunnen verouderen

Artikel 8 - De prijs

 1. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 2. De verzendkosten bedragen €4,95. Bij bestellingen van €50 of meer is verzending gratis.
 3. Betaling wordt gedaan via Ideal (Mollie Payment) of via vooraf overmaken.
 4. Heb je een foutje gemaakt in het vooraf overmaken? Laat dit dan zo snel mogelijk aan mij weten.
 5. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van menselijke/technische fouten of storingen. Verwendogs is niet gebonden aan de vermelde prijzen op de
  website

Artikel 9 - Conformiteit en Garantie

 1. Verwendogs levert producten van goede kwaliteit en redelijke houdbaarheid. De producten zijn geschikt voor honden, mits anders vermeld.
 2. Verwendogs streeft ernaar ten alle tijden sterke producten te leveren. Echter zijn niet altijd alle producten bestemd tegen de sterke hondenkaak.
 3. Loop je tegen een probleem of klacht aan, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten! Samen kijken we naar een passende oplossing. Verwendogs volgt daarbij de Nederlandse Wet.
 4. Verwendogs kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van verstikking of andere calamiteiten voortkomend uit de consumptie van de door Verwendogs geleverde producten 

Artikel 10 - Levering en uitvoering

 1. Na ontvangst van betaling wordt de verwenbox zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen verzonden via DHL of PostNL
 2. Om jouw hond blij te kunnen maken, is het juiste afleveradres van groot belang. Je bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van het juiste afleveradres.
 3. Mocht tijdens de verzending van de verwenbox iets kapot gaan of de box verloren raken aan de hond van de bezorger, dan is dit mijn verantwoordelijkheid In dit geval stuur ik zo spoedig mogelijk een nieuwe verwenbox op.
 4. Als ik de bestelde verwenbox niet kan leveren om weke reden dan ook, dan zorg ik voor een passend en verrassend alternatief of stort ik het betaalde bedrag terug. Mocht je hond niet blij zijn met het alternatief, dan wordt alsnog het betaalde terugbetaald.
 5. Lukt het je niet om de verwenbox in ontvangst te nemen? Geen zorgen, dan wordt het pakket afgegeven bij het dichtstbijzijnde  afleverpunt.
 6. De verwenboxen fysiek afhalen is enkel mogelijk op afspraak. 

Artikel 11 - Klachtenregeling

 1. Laat het mij zo snel mogelijk weten wanneer je ergens ontevreden over bent. Dit kan via Whatsapp of via de mail. Deze zijn terug te vinden op de website. Omschrijf jouw klacht zo duidelijk en volledig mogelijk. Zo kan ik sneller tot een oplossing komen.
 2. Ik doe er alles aan zo snel mogelijk jouw ontevredenheid in behandeling te nemen, maar zeker uiterlijk binnen 14 dagen. Meestal reageer ik binnen 48 uur. Het kan zijn dat ik niet direct een passende oplossing heb. In dat geval zal ik je een indicatie sturen van wanner ik verwacht een oplossing te kunnen bieden.

Artikel 12 - Geschillen

Op overeenkomsten tussen het bedrijf en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Artikel 13 - Privacy policy

Verwendogs respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die door jou aan ons verschaft wordt vertrouwelijk wordt behandeld. Verwendogs gebruikt jouw gegevens om de bestellingen zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Verwendogs zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze slechts aan die derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.

 

Klik hier om de Algemene Vooraarden te downloaden.